Descargar EBOOK Quin mon de mones! autor LLOLL BERTRAN gratis online


Descargar EBOOK Quin mon de mones! autor LLOLL BERTRAN gratis online Título Del Libro: Quin mon de mones!
El tamaño del archivo: 13.36 Mb
El autor del libro: LLOLL BERTRAN
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497911849

Read full description of the books:"Quin món de mones!" és el títol del programa de cap de setmana de Lloll Bertran a Catalunya Ràdio. Un xou humorístic i satíric —líder absolut d’audiència en la seva franja horària: els diumenges d’una a dues del migdia— i on la Lloll, a més a més d’interpretar els seus personatges, de fer entrevistes i de parlar amb els oients, canta cançons conegudes amb la lletra adaptada, d’una manera enginyosa i divertida, al tema de cada setmana. Celdoni Fonoll hi llegeix els seus versos, normalment irònics, molts dels quals són escrits expressament per al programa. Aquest llibre conté quaranta lletres de cançons —hi descobrireu una excel·lent Lloll lletrista— i cinquanta poemes que s’han cantat i llegit a "Quin món de mones!", des de l’11 de setembre del 2004 fins al 7 de gener del 2006.

"Quin món de mones!" és el títol del programa de cap de setmana de Lloll Bertran a Catalunya Ràdio. Un xou humorístic i satíric —líder absolut d’audiència en la seva franja horària: els diumenges d’una a dues del migdia— i on la Lloll, a més a més d’interpretar els seus personatges, de fer entrevistes i de parlar amb els oients, canta cançons conegudes amb la lletra adaptada, d’una manera enginyosa i divertida, al tema de cada setmana. Celdoni Fonoll hi llegeix els seus versos, normalment irònics, molts dels quals són escrits expressament per al programa. Aquest llibre conté quaranta lletres de cançons —hi descobrireu una excel·lent Lloll lletrista— i cinquanta poemes que s’han cantat i llegit a "Quin món de mones!", des de l’11 de setembre del 2004 fins al 7 de gener del 2006.
El autor es LLOLL BERTRAN escribió un interesante libro titulado Quin mon de mones!. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Quin mon de mones! PDF ISBN (9788497911849) es necesario pagar 11.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Quin mon de mones! EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor LLOLL BERTRAN, que te pueden gustar, igual que el libro de Quin mon de mones! EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Quin mon de mones! EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Quin mon de mones! PDF
Descargar en EPUB Quin mon de mones! EPUB
Descargar en DOC Quin mon de mones! DOC
Descargar en TXT Quin mon de mones! TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Quin mon de mones!


David

La energía de texto

Izan

Más de la porquera, yo en toda mi vida no he leído

Irene

todo bien, rápido descargado

Samuel

Buscaba-buscaba - y sobre el milagro! - esta ELLA es la MEJOR el libro

Elena

Esta trama será recordado por mucho tiempo
Añadir comentario
Descargar EBOOK Quin mon de mones! autor LLOLL BERTRAN gratis online

PDF: quin-mon-de-mones.pdf Quin mon de mones! PDF
EPUB: quin-mon-de-mones.epub Quin mon de mones! EPUB
DOC: quin-mon-de-mones.doc Quin mon de mones! DOC
TXT: quin-mon-de-mones.txt Quin mon de mones! TXT