Descargar EBOOK A punt d estrena autor MARIA CARME ROCA gratis online


Descargar EBOOK A punt d estrena autor MARIA CARME ROCA gratis online Título Del Libro: A punt d estrena
El tamaño del archivo: 632 Kb
El autor del libro: MARIA CARME ROCA
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: LABUTXACA
ISBN 13: 9788416600779

Read full description of the books:De Can Jorba a Pertegaz. El somni d’una maniquí.

L’Eulàlia Rovira és una maniquí barcelonina cotitzada i de referència. La seva vida personal, en canvi, és un enfilall de desencerts. Per això ha decidit separar-se del marit, que cada dia que passa descobreix que se li fa més desconegut i inquietant.

Com ha arribat a aquesta situació? Encara que de portes enfora ara sembla que la vida li somrigui, n’ha passat de tots colors amb una infantesa malaltissa, la guerra civil i una família difícil que es divideix entre Barcelona i Manresa. Però si la seva àvia, que viu ancorada en el passat, guarda un secret, ella sempre ha tingut un somni des de petita: el desig de convertir-se en una gran maniquí. I és que des que té ús de raó, l’Eulàlia s’ha interessat pel món de la confecció i les passarel·les, i es quedava extasiada llegint les pàgines de la revista il·lustrada Jorba. Les circumstàncies la duran a treballar de dependenta a Can Jorba i a participar en les desfilades de prêt-à-porter que el magatzem organitza per mostrar els models que s’hi confeccionen. I, per què no admetre-ho, l’elegància natural que captiva els creadors de moda li permetrà fer les primeres passes cap a una vida plena de somnis i il·lusions a punt d’estrena.

A punt d’estrenaens parla de la dificultat de conviur...


El autor es MARIA CARME ROCA escribió un interesante libro titulado A punt d estrena. El libro de la publicó la editorial LABUTXACA, y en este momento por el libro de A punt d estrena PDF ISBN (9788416600779) es necesario pagar 10.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro A punt d estrena EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MARIA CARME ROCA, que te pueden gustar, igual que el libro de A punt d estrena EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de A punt d estrena EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF A punt d estrena PDF
Descargar en EPUB A punt d estrena EPUB
Descargar en DOC A punt d estrena DOC
Descargar en TXT A punt d estrena TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro A punt d estrena


Lucas

Es un libro que vale la pena leer!

Izan

estoy absolutamente de nada, no entendía del libro

Natalia

Útil libro, un montón de información

Raul

En blanco y negro

Martina

Es uno de mis preferidos
Añadir comentario
Descargar EBOOK A punt d estrena autor MARIA CARME ROCA gratis online

PDF: a-punt-d-estrena.pdf A punt d estrena PDF
EPUB: a-punt-d-estrena.epub A punt d estrena EPUB
DOC: a-punt-d-estrena.doc A punt d estrena DOC
TXT: a-punt-d-estrena.txt A punt d estrena TXT